Uw tandartskliniek    www.primedent.nl  in Turkijke gevestigd te  Alanya,  voor bruggen, kronen, implantaten en andere tandheelkundige behandelingen. Een overweging waard om deze site te bezoeken. Kan u veel geld besparen.

Op    www.bijzondereblokhutten.nl kunt u alles vinden over over blokhutten 

Op    StillCooker kunt u alles vinden over over zelf destilleren en likeur bereiden ... 

Op    www.food-info.net/e/e000.htm kunt u alles vinden over additieven. Een voedseladditief is een stof die wordt toegevoegd aan voedsel. Additieven worden voor verschillende doeleinden gebruikt, bijvoorbeeld als ...
Type het E-nummer in waar u informatie over wenst.

Op    www.poetsadvies.nl vindt u een site voor het vergelijken en verstrekken van informatie over producten en diensten die derden op de markt brengen voor de bezoekers van de website. Poetsadvies maakt daarbij gebruik van en verwijst naar informatie die zowel direct als indirect ter beschikking is gesteld door derden. 

Op    www.gezondizz.nl vindt u de "Vaccinatie wereldbol". Hier kunt u aangeven waar uw reis naartoe gaat. De wereldbol geeft u vervolgens aan of en welke inentingen nodig zijn. Maar er is meer op deze site. 

Op    www.bartmeijervanputten.nl vindt u medisch nieuws. Een verzameling van medische publikaties. 

Op    www.schoonepc.nl vindt u praktische informatie om uw pc in optimale conditie te brengen en te houden.

Op    http://tinyurl.com/25lhau kunt u gemakkelijk wijkgegevens downloaden. Het CBS dat zich bezighoudt met het verzamelen en publiceren van statistieken over alle aspecten van Nederlands samenleving. Je hebt hierbij wel Google Earth op de computer nodig. Door te klikken op het bovenstaande adres kom je op een site terecht waar je dan Google Earth kan activeren. Type dan in 'vliegen naar' je woonplaats en krijgt dan een layer te zien met de gegevens van CBS.

Op    www.bayergarden. vindt u veel oplossingen voor al uw tuinproblemen: 
onkruid, schimmel, ongedierte. Maar welk gewasbeschermingsmiddel gebruikt u nu voor welk probleem?