Appelen bij het ontbijt
Lees verder
Inmaak
Lees verder
Diversen
Lees verder
Punch
Lees verder
Bowl (met alcohol)
Lees verder
Bowl (alcoholvrij)
Lees verder
Appellimonades
Lees verder
Appelthee
Lees verder
Zoetzuur en pickles
Lees verder
Geleien en stroop
Lees verder
Jams met pen-jel of opecta
Lees verder
jams
Lees verder
Appelen in saus en jus
Lees verder
Kleine versnaperingen van appel
Lees verder
Appelbrood
Lees verder
Appelvlaaien
Lees verder
Appel-beschuittaarten
Lees verder
Appelcakes
Lees verder
Appeltaarten in springvorm)
Lees verder
Appelkransen
Lees verder
Appelgebak (op bakblik)
Lees verder
Kleine appeltaartjes
Lees verder
Kleine appelkoekjes
Lees verder
Appelflappen
Lees verder
Appelbollen en degelijk gebak
Lees verder
Appelschotels met oud brood of beschuit
Lees verder
Appelschotel met bedekking van griesmeel, havermout e.d.
Lees verder
Appelschotels met deegbekleding of -bedekking
Lees verder
Schuimkoppen
Lees verder
Soufflés
Lees verder
Eenvoudige schotels met appelschijfjes of appelmoes
Lees verder
Eenvoudige schotels
Lees verder
Fritures
Lees verder
Gebakken nagerechten
Lees verder
Warme puddingen

Warme puddingen

a. een woord vooraf
Kook deze puddingen in een geprepareerde, d.w.z. beboterde en met paneermeel bestrooiden metalen puddingvorm; smeer het deksel alleen met boter in. Vul de vorm voor ongeveer 3/4 met het mengsel. Zet hem in een pan met' kokend water, zodat het omringende water tot even onder de rand van het deksel st.aat. Vul het verdampte water steeds bij met heet water; zorg dat het water zachtjes maar onafgebroken blijft doorkoken. Laat voor het storten de vorm een ogenblik open staan (liefst in een open, lauwe oven voorin) om uit te dampen; keer de pudding dan op een verwarmden schotel en dien hem onmiddellijk op.

Lees verder
Koude puddingen
Lees verder
Appelen met koekjes of cake
Lees verder
Appelen en meelspijs
Lees verder
Vruchtensla
Lees verder
Gepofte appelen
Lees verder
Gestoofde appelen (als compôte)
Lees verder
Eenvoudige nagerechten met appelmoes of geraspte appelen
Lees verder
Appelen in combinatie met groent of (en) aardappelen
Lees verder
Schotels voor de lunch of voor de warme maaltijd
Lees verder
Appelen in vleesgerechten
Lees verder
Appelen in salades (Hors 'd oeubre e.d.)
Lees verder
Appelsoepen

Appelsoepen
 Deze soepen kunnen behalve als voorgerecht (warm of koud) ook als nagerecht opgediend worden.

Lees verder
Appelen in broodbelegsel
Lees verder